31 Ekim 2016

Duyurular ve 5-6 Kasım faaliyetleri

      Haftasonu uçuşa gelmek isteyenler yine  0506 634 2640 numaralı telefondan Melih'e isimlerini ve hangi gün gelmek istediklerini SMS ile bildirebilirler. Hem cumartesi hem pazar günü için bildirimlerinizi cuma günü saat 18:00'e kadar yapabilirsiniz. Belirtilen saatten sonra isim yazdırma veya yazdırdığınız ismi sildirme şansınız yoktur.

      Topluluğumuzda uzun yıllardır uygulanan servis cezaları kuralını sizlere de bu haftasonu itibari ile uygulamaya başlayacağız. Kuralın amacı servis ile yamaca gelecek kişi sayısını net olarak belirlemek ve gelen kişilerin fazla ücret ödemesini engellemektir. Kural şu şekilde uygulanmaktadır;
- Faaliyete geleceğini söyleyip gelmeyenler, ilk geldikleri faaliyette gelmediği günün yol parasını öder.
- Faaliyete geleceğini söylemeden gelenler, yol parasını 1,5 kat öder.

     
 Yer eğitimlerine uzun süre devam etmeyeceğiz, bu eğitimlere bir an önce katılmaya başlayın.      


      Cuma saat 21.00'e kadar ve cumartesi saat 21:00'e kadar sonraki gün için faaliyetin olup olmayacağını yine bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

      
Uçuşlara başlamış olanların linkteki bilgiler ışığında yahoo grubumuza üye olmaları gerekmektedir; http://huhat.blogspot.com.tr/p/mailliste-kayt.html   Üyeliği onaylanan kişiler faaliyete geleceğini gruptaki database bölümünden bildirecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder